Inschrijfformulier Caspir Module 6 - 17 december 2024 | HZK | Kennemerland

Als u lid bent van HZK dan betaalt HZK voor u de factuur.
Indien u te laat annuleert (tot 1 week voor de scholing) óf niet komt opdagen, brengt de HZK de kosten voor de scholing bij u in rekening.

Alle ingevulde gegevens worden gebruikt om uw inschrijving definitief te maken, u te voorzien van informatie m.b.t. de nascholing
en om de accreditatiepunten toe te kunnen kennen.
Na het volgen van module 6 ontvangt u nog een afsluitende email.

Over uw inschrijving

Door het invullen van dit inschrijfformulier geeft u zich op voor de module 6 op 17 december 2024 als praktijk lid van de HZK. Let op de annuleringsvoorwaarden die we met de HZK hebben afgesproken. Afmelden kan tot 1 week voorafgaande aan de scholing. Binnen 1 week voor de scholing wordt de scholing door de HZK bij u in rekening gebracht.

Bevestiging van inschrijving

U ontvangt een e-mail en deze is tevens een bevestiging van uw inschrijving voor deelname aan de nascholing Caspir Module 6. Voeg nascholing@stateoftheair.nl toe aan uw veilige afzenders, zodat u niets over deze scholing mist!

Datum17 december 2024
LocatieSeinwezen, Kinderhuissingel 1, Haarlem
Uw Longarts:Folkert Brijker
Uw (kader) huisarts:Dirk van Rijn
Uw longfunctieanalist:Edith Ector
Inlooptijd:17:30 uur.
Aanvang:18:00 uur tot 20:45 uur.
Accreditatie:3 uur (via de CAHAG)
Inschrijftarief huisartsen:HCZK betaalt de factuur.
Indien u niet aanwezig bent ontvangt u van de HCZK de factuur van de scholingskosten (€ 230)
Inschrijftarief overigen:HCZK betaalt de factuur.
Indien u niet aanwezig bent ontvangt u van de HCZK de factuur van de scholingskosten (€ 240)
Portfolio:Lever je bij deze scholing ook een portfolio in? Deze kun je meenemen naar de module 6 nascholingsavond. Het portfolio dient te worden afgegeven in een smalle show-map. Voorzie het portfolio van namen van deelnemers, scholing en locatie met een gefrankeerde retourenvelop. Portfolio kan onder voorwaarden digitaal worden aangeleverd (portfolio@stateoftheair.nl). Kijk voor alle voorwaarden in het menu "Informatie" op onze website!
CAHAG kenmerk2041

De gegevens in uw aanvraag zijn SSL beveiligd.

De POH Kennisbank biedt tal van voordelen voor praktijkondersteuners

De POH Kennisbank is een online platform dat in het leven is geroepen om praktijkondersteuners in de huisartsenzorg te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het doel is om een centrale plek te bieden waar praktijkondersteuners betrouwbare informatie kunnen vinden en hun kennis kunnen vergroten.

De POH Kennisbank biedt toegang tot actuele informatie en klinische richtlijnen die van cruciaal belang zijn voor praktijkondersteuners. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en best practices en helpen POH's bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen in de patiëntenzorg.

Log in of maak een account aan

Alle actuele informatie voor praktijkondersteuners op één plek!

Management • vragenlijsten • voorbeeldbrieven • allergiespreekuur opzetten en meer .... >>>>