Inschrijfformulier Caspir Module 6 | 9 oktober 2024 | Wormer

U ontvangt een e-mail met de gegevens die u heeft ingevuld. Deze is tevens een bevestiging van uw inschrijving voor deelname aan de nascholing Caspir Module 6.

Alle ingevulde gegevens worden gebruikt om uw inschrijving definitief te maken, u te voorzien van informatie m.b.t. de nascholing en om de accreditatiepunten (door CAHAG) toe te kunnen kennen.

Voeg @stateoftheair.nl en @secratariaatcahag.nl toe aan uw ‘Veilige afzenders’ in uw e-mailprogramma. Zo komen er geen e-mails van State of the AIR of de CAHAG in uw SPAM box terecht. U mist geen belangrijke informatie. Als u niet weet hoe u dit moet doen, schakel dan hiervoor uw ICT beheerder in.

Inschrijving voor deze nascholing is niet meer mogelijk! 

U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen. Mocht er een plek vrijkomen, dan kunt u alsnog deelnemen. Klik op link.

https://stateoftheair.nl/houd-mij-op-de-hoogte/

Team State of the AIR

Het formulier heeft de inzend limiet bereikt.

Datum:09 oktober 2024
Locatie:HZW
Mercuriusweg 5
1531 AD
Wormer

Longarts:Eric Kapteijns
Kaderhuisarts:Fida Neek
Longfunctieanalist:Juliette Richter
Inlooptijd:17:30 uur met maaltijd
Aanvang:18:00 uur tot 20:45 uur.
Accreditatie:3 uur (via de CAHAG)
Inschrijftarief huisartsen:€ 240
Portfolio:Lever je bij deze scholing ook een portfolio in? Deze mag worden meegenomen op de scholingsavond. Het portfolio dient te worden aangeleverd in een smalle show-map. Voorzie het portfolio van namen van deelnemers, scholing kenmerk en locatie met een gefrankeerde retourenvelop. Portfolio kan onder voorwaarden digitaal worden aangeleverd (portfolio@stateoftheair.nl). Kijk voor alle voorwaarden voor het portfolio in het menu "Informatie" op onze website!
CAHAG kenmerk2055

De gegevens in uw aanvraag zijn SSL beveiligd.

De POH Kennisbank biedt tal van voordelen voor praktijkondersteuners

De POH Kennisbank is een online platform dat in het leven is geroepen om praktijkondersteuners in de huisartsenzorg te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het doel is om een centrale plek te bieden waar praktijkondersteuners betrouwbare informatie kunnen vinden en hun kennis kunnen vergroten.

De POH Kennisbank biedt toegang tot actuele informatie en klinische richtlijnen die van cruciaal belang zijn voor praktijkondersteuners. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en best practices en helpen POH's bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen in de patiëntenzorg.

Log in of maak een account aan

Alle actuele informatie voor praktijkondersteuners op één plek!

Management • vragenlijsten • voorbeeldbrieven • allergiespreekuur opzetten en meer .... >>>>