Privacyverklaring

State of the AIR

State of the AIR is een onderdeel van ZorgIP. ZorgIP heeft als belangrijkste doel de eerstelijns gezondheidszorg te ondersteunen.
Dit doen wij door Deskundigheidsbevordering, Kennisdeling, Vacatureplaatsing, Werving & Selectie, Detachering en Praktijkmanagement.

U ontvangt e-mails van ons omdat wij ooit contactgegevens van u hebben ontvangen.
Uw contact gegevens zijn voor ons erg waardevol. Daarom zijn wij, en voelen wij ons verplicht hier zorgvuldig mee om te gaan en deze goed te beschermen.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

State of the AIR kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van State of the AIR, POHKennisbank en of ZORGIP, omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier of registratieformulier op de website aan één van deze partijen hebt verstrekt. ZORGIP kan de volgende persoonsgegevens verwerken zoals:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom ZorgIP gegevens nodig heeft

State of the AIR verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan State of the AIR uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang ZorgIP gegevens bewaart

State of the AIR bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden bewaard tot dat u aangeeft bij één van onze mailings.

Delen met anderen

State of the AIR verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van State of the AIR worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. ZORGIP gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd verzameld en niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

State of the AIR maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ZORGIP bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ZORGIP te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ZORGIP heeft hier geen invloed op. ZORGIP heeft Google geen toestemming gegeven om via ZORGIP verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar bertwip@zorgip.nl

State of the AIR zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

State of the AIR neemt de bescherming van uw gegevens heel serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van State of the AIR maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door State of the AIR verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ZORGIP op via bertwip@zorgip.nl.

Onze websites

//stateoftheair.nl en //pohkennisbank.nl zijn websites van ZORGIP //zorgip.nl.

ZORGIP is als volgt te bereiken:

Post- en Vestigingsadres:
Nieuwe Kruisstraat 6 rood, 2011 RP HAARLEM
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 52488594
Telefoon: 06-31577882
E-mailadres: bertwip@zorgip.nl

Share This
Open chat
Wilt u meer informatie?